BEZORGRESTAURANT SAWADEE

BEZORGRESTAURANT SAWADEE Thaise Authentieke Keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4237 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bezorgrestaurant Sawadee. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 23:09 Als je niet van cocos houdt, dan moet je hier niet bestellen. Verder vond mijn zoon het wel oké. Ik vond het niet lekker.
26 mei 2022 om 21:28 Top bezorg restaurant,verlaafd aan hun smaken,best in town
24 mei 2022 om 20:54 Sinds lange tijd weer eens besteld. Mooie ingredienten, jammer dat de kok was uitgeschoten met het zout. Zo zout dat de curry nauwelijks te proeven was...
24 mei 2022 om 16:01 Heerlijk!
24 mei 2022 om 13:12 Heerlijk gegeten!
23 mei 2022 om 22:35 Super lekker eten en snelle bezorging:)
23 mei 2022 om 19:41 Sneller dan eerst aangegeven. Eten zat goed ingepakt zodat het warm bleef en niet zou lekken. De curry was heerlijk!
21 mei 2022 om 21:51 Heb het idee dat de loempia's bedorven waren, heb ze weg moeten gooien door de smaak en geur. Ik heb ze vaker besteld..
21 mei 2022 om 19:52 Als er bij menu Phad tai geen kip vermeld staat verwacht ik geen grote hoeveelheid kip in het gerecht! Zet het er dan bij, net als bij de andere gerechten
17 mei 2022 om 22:26 Ik eet veel Thais, op verschillende plaatsen.. maar dit was wel erg goed!
17 mei 2022 om 20:32 Heerlijk, verrassend, authentiek! En razendsnel bezorgd
13 mei 2022 om 23:02 Eten was koud. Niet werkelijk erg (magnetron), maar toch wel storend.