BEZORGRESTAURANT SAWADEE

BEZORGRESTAURANT SAWADEE Thaise Authentieke Keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3126 beoordelingen
7 apr 2020 om 21:48 Was altijd mijn favoriete Thai, maar nu kreeg ik rijst die duidelijk was opgewarmd in een magnetronnetje (ipv vers uit rijstkoker): teleurstellend! Kan beter, ik weet het uit ervaring!
5 apr 2020 om 19:14 Heb mijn bestelling afgehaald. Deze mensen werken hard voor ons eten. Snap niet dat er geen enkel begrip is voor de mogelijke lange wachttijden, vooral in deze periode. Ze werken met haarnetjes, mondkapjes en handschoenen, zelfs de bezorgers. Eten is top!
5 apr 2020 om 18:09 Was jammer genoeg teleurgesteld. Was meer dan 90 minuten wachten, erg lang. Garnalen soep niet Thais. Meer boulion met garnalen en champignons. Rijst plakkerig, en waterig. Ze kunnen zoveel beter, maar laatste tijd jammer genoeg niet meer.
5 apr 2020 om 14:19 Prima eten, maar op een vrijdagavond moesten wij meer dan twee uur wachten op ons eten. We hadden gebeld, maar daarna duurde het nog bijna drie kwartier en dat terwijl thuisbezorgd aangaf dat het eten er binnen een uur zou zijn.
5 apr 2020 om 11:54 Een gerecht vergeten de bezorgen. Dat hebben ze later nog gebracht. Het eten was niet echt Thai, mijn gerecht met 3 * pittigheid was zeer mild. I.p.v. Thaise basilicum zat er "normale" basilicum op. Jammer.
5 apr 2020 om 5:17 Duurde deze keer best lang (anderhalf uur). Het eten blijft voortreffelijk.
4 apr 2020 om 22:34 Had de kip met zoetzure saus, was meer een pepersaus met ananas erin. Erg jammer want ik verheugde mij op zoetzuur. Verder was de smaak wel prima & verse groenten en voldoende kip, dus ik denk dat andere gerechten ook wel lekker zijn!
4 apr 2020 om 21:54 Eten zoals altijd goed. Bezorging duurde wel twee uur en telefonisch moeilijk bereikbaar.
4 apr 2020 om 21:45 Ik moet zeggen dat het het wachten waard was. Heerlijk gegeten.
4 apr 2020 om 21:14 duurde veel te lang
4 apr 2020 om 20:47 Lekker eten! Erg smaakvol
4 apr 2020 om 20:11 Smaak is goed alhoewel de groente wel iets gaarder had gemogen. De porties zijn ook voldoende groot.